Ciocolata: minunea minunilor

Ciocolata e doar pentru zei? Ciocolata e doar pentru oameni mari? Ciocolata e doar pentru copii? Cea ma buna e ciocolata alba? Cea mai consumata e ciocolata cu lapte? Cea mai sanatoasa e ciocolata amaruie? Ciocolata va exista pentru totdeauna? Ciocolata e pe cale de disparitie? Daca ai gustat ciocolata in ultima saptamana, iti urez bun venit!

let's chocolate ! Rss

ciocolata in vis

Postat de let's chocolate! | Postat in mit & adevar despre ciocolata | Postat la 07-05-2010

In viata reala, ciocolata te face sa simti ca traiesti. Doar la vederea unei tablete de ciocolata, ti se contureaza un zambet pe fata sau ti se lumineaza ochii.
Dar ce inseamna ciocolata in vis?
Daca visezi ciocolata se spune ca va urma o perioada placuta cu satisfactii diverse, o perioada cu optimism, energie, veselie, curaj si actiune. Pe scurt, urmeaza o perioada de implinire personala. E posibil sa primesti si vesti bune in perioada imediat urmatoare. Totusi, ciocolata in vis te avertizeaza ca ai trecut printr-o perioada de excese si iti sugereaza sa ai mai multa vointa pentru a rezista tentatiilor.
Un vis in care ciocolata este elemental principal anunta o perioada de sanatate, prosperitate, liniste in familie, nevoie de tandrete. Vai ce frumos … Pralinele sau bomboanele de ciocolata te anunta ca vei avea parte de o companie agreabila si de proiecte interesante.
Daca visezi ca iti cumperi ciocolata, trebuie sa fii atent sa nu faci cheltuieli inutile. Asa sa fie oare? E ca si cum atunci cand cumperi ciocolata in viata reala ai cheltui banii degeaba. Hmm …
Inghetata de ciocolata in vis iti confirma ca ai o fire sensibila.

In viata reala, cand ai momentul tau de ciocolata, in care savurezi ciocolata preferata, bucatica dupa bucatica, te simti implinit. Dar ce inseamna sa visezi ca mananci ciocolata?
Se zice ca nu e bine sa te visezi mancand ciocolata pentru ca esti avertizat referitor la anumite pierderi materiale. Iar daca visezi ca bei ciocolata, vei prospera dupa o scurta perioada nefavorabila. Daca visezi ca mananci o tarta cu ciocolata, treci printr-o perioada de oboseala sau boala. Ciocolata alterata in vis te avertizeaza ca e posibil sa te imbolnavesti sau sa ai parte de unele dezamagiri.
Ciocolata cu alune in vis anunta o perioada generala de nemultumire si plictiseala.

Concluzie: In vis e bine doar sa privesti ciocolata. In realitate, esti linistit: toate cele cinci simturi se trezesc atunci cand degusti ciocolata si esti fericit.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Tag-uri: , ,